Terbrack Technical Trading B.V.
Stationspark 8a | NL- 4462 DZ Goes
+31-113-223311
mail@3t-bv.nl

Technisch (klanten-)adviseur

(homeoffice heel Nederland)

Functieomschrijving

Terbrack Technical Trading BV is een jonge gezonde en snel groeiende technische groothandel en maakt onderdeel uit van de Hüschker Holding BV.
Vanuit onze homeoffices verkopen wij meer dan 350.000 Hydrauliek, Pneumatiek, Werkplaats- en Industriebenodigdheden, aan de industrie, landbouwmechanisatie, machinebouw, machine revisie- en onderhoudsbedrijven, technische dienst & technische handel en velen meer.
Levering geschieden rechtstreeks vanuit ons fulfilment-serviceprovider, en bereiken de klant in 99,9% van de bestellingen de volgende werkdag. Nog sneller kan ook, met nachtexpres, of koerierdienst.
Als technisch(klanten-) adviseur (fulltime/parttime) sta je onze klanten bij alle product technische vragen te woord.

Functie-eisen

Meerder jaren beroepservaring in productieomgeving, met pneumatiek, hydrauliek en industrietechniek zijn dan ook vereiste. Naast beheersing van de Nederlandse taal is ook beheersing van de Engelse, en/of Duitse taal vereist. Jij rapporteer aan de salesmanager/commercieel directeur. Deze functie kan je in parttime of fulltime dienstverband uitoefenen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke afwissende baan met veel zelfstandigheid en verantwoording.
Naast een marktconforme basissalaris, prestatiebonus en onkostenvergoeding ontvang je een volledig ingericht homeoffice en de mogelijkheid ook parttime te werken

Uw motivatiebrief met CV en recent lichtbeeld zien wij graag per e-mail aan mail@3t-bv.nl t.a.v. Ingo Terbrack tegemoet.

(sollicitatiebrieven zonder cv en recent lichtbeeld worden niet in behandeling genomen)


bekijk alle vacatures

Terbrack Technical Trading B.V.
Van Dusseldorpstraat 40 | NL- 4461 LV Goes | Nederland

+31-113-223311
mail@3t-bv.nl

© 3T BV - website door rays