Terbrack Technical Trading B.V.
Tak van Poortvlietstraat 11 | NL- 4463 TA Goes
+31-113-223311
mail@3t-bv.nl

Salesmanager / aankomend commercieel directeur

(homeoffice, heel Nederland)

Functieomschrijving

Terbrack Technical Trading BV is een jonge gezonde en snel groeiende technische groothandel en maakt onderdeel uit van de Hüschker Holding BV.
Vanuit onze homeoffices verkopen wij meer dan 350.000 Hydrauliek, Pneumatiek, Werkplaats- en Industriebenodigdheden, aan de industrie, landbouwmechanisatie, machinebouw, machine revisie- en onderhoudsbedrijven, technische dienst & technische handel en velen meer.
Levering geschieden rechtstreeks vanuit ons fulfilment-serviceprovider, en bereiken de klant in 99,9% van de bestellingen de volgende werkdag. Nog sneller kan ook, met nachtexpres, of koerierdienst.
Voor verdere uitbreiding en groei zijn wij op zoek, na een salesmanager / aankomend commercieel directeur (parttime of fulltime) met technisch industriële en/of werktuigbouwkundige achtergrond. Onze voorkeur gaat dan ook uit na iemand met de nodige technische ervaring in de procesindustrie.
Vanuit jouw homeoffice, onderhoud je leverancierscontacten, en pleeg je klantenacquisitie in samenwerking met je buitendienst medewerkers. In overleg met de buitendienst zorg jij ervoor, dat de klanten in de juiste kortingsgroepen terecht komen, zo dat wij het optimale resultaat uit onze klanten kunnen halen. Tevens sta je je keyaccounts ook bij (technische)vraagstukken te woord (een team van technische specialisten staat ter je beschikking, beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is hiervoor noodzakelijk). Ook werk je er haard aan, om samen met de directeur opgestelde doelstellingen te behalen, en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur/eigenaar.
Help jij ons verder te groeien, en groei jij met ons mee? than, the sky is the limit!

Functie-eisen

Een technische achtergrond in de (proces-) industrie, en basiskennis van hydrauliek & pneumatiek. Tevens leg je makkelijk (nieuwe) contact(en), met de technische diensten van industrieën als ook inkoper van industrie en/of machinebouw bedrijven. Ook verwachten wij commercieel denken, een accuraat en uiterlijk verzorgd optreden, als mede goede beheersing van de Nederlandse Engelse en liefst ook de Duitse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke afwissende baan met veel zelfstandigheid en verantwoording.
Naast een marktconforme basissalaris, prestatiebonus en onkostenvergoeding ontvang je een volledig ingericht homeoffice en de mogelijkheid ook parttime te werken

Uw motivatiebrief met CV en recent lichtbeeld zien wij graag per e-mail aan mail@3t-bv.nl t.a.v. Ingo Terbrack tegemoet

(sollicitatiebrieven zonder cv en recent lichtbeeld worden niet in behandeling genomen)


bekijk alle vacatures

Terbrack Technical Trading B.V.
Tak van Poortvlietstraat 11 | NL- 4463 TA Goes

+31-113-223311
mail@3t-bv.nl

© 3T BV - website door rays